Tehnični opis protivlomnih vrat VLOM


Trdnost in varnost

Podboj in krilo vrat sta zvarjena iz pravokotnih jeklenih profilnih cevi z debelino stene 2 mm. Vratno krilo je po vsej površini prekrito z jekleno pločevino debeline 1 mm in je v srednjem delu prečno in vzdolžno ojačano z jeklenimi ojačitvami, kar nudi dodatno trdnost vrat.

Zaklepanje

Vrata imajo vgrajeno izredno tiho, protipožarno ključavnico priznanega italijanskega proizvajalca z 11 točkovnim zaklepanjem (7 aktivnih in 4-je pasivni zatiči).

Varnostni cilindrični vložek višjega cenovnega razreda z zaščitno kartico proti kopiranju ključev (ključ/ključ ali ključ/gumb) 5 ključev. V notranjosti vratnega krila se nahaja 4,5 cm izolacijskega materiala, ki nudi najboljšo toplotno in zvočno izolacijo do 52dB.


Površina in izgled

Površina vrat je prekrita z dekorativno leseno oblogo 0,8 mm (bela, hrast, hrast melody, bukev temna, češnja temna, mahagonij in oreh), širokokotnim  kukalom 1800, medeninasto kljuko, avtomatskim tesnilom pod vrati, dvojnim tesnilom med vratnim krilom in podbojem v štirih barvah (bela, oker, rjava in siva), lesenimi zaključki podboja, pragom (lesen ali inox ).

Kovinski deli

Kovinski deli vrat so v 3 različnih osnovnih barvah (bela RAL 9010, oker RAL1001 in čokoladno rjava RAL.